Sociale Pedagogisch Professional Kindercrèche Dirigent

(24-30 uur, 2 vacatures)

Kindercrèche Dirigent

Jouw nieuwe werkplek?

Bij ons is leren kinderspel! Houd jij ervan om ervoor te zorgen dat de kindjes zich net zo fijn voelen als thuis? Want alleen een kind dat ‘lekker in zijn vel zit’ kan op een evenwichtige manier groeien en zich ontwikkelen. Kindercrèche Dirigent vind je in Tilburg Noord in de wijk Stokhasselt Oost. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. Onze locatie biedt opvang voor werkende en niet-werkende ouders. We hebben 3 verschillende peutergroepen. Er is veel interactie tussen de verschillende groepen. Iedereen is welkom bij onze locatie, ongeacht kleur, rang of stand. Bij ons is extra aandacht voor kwetsbare kinderen.

In de twee tuinen en in de gemeenschappelijke hal is voor alle peuters heel veel te ontdekken. Er wordt gewerkt met het educatief programma Uk en Puk. Kortom; wij bieden de kinderen een gezellige, veilige, vertrouwde en uitdagende omgeving. Spreekt dit jou ook aan? Kom dan ons leuke team versterken!

In de buurt zijn voldoende parkeerplekken waar je gratis kunt parkeren. Je kunt natuurlijk ook lekker op de fiets komen. Kijk voor meer informatie op onze website www.kindercreche.nl.

Dit ga je doen:

Jij zorgt ervoor dat de kinderen in een fijne en veilige omgeving kunnen spelen, ontwikkelen en groeien. Je zorgt ervoor dat er voor alle kinderen elke dag weer iets leuks te beleven is! Je begeleid de kinderen in hun persoonlijke en sociale ontwikkeling en bied je ze structuur en grenzen middels een vast dagritme.  Je onderhoudt goed contact met ouders, je vertelt ze graag wat de kinderen hebben beleefd. Je gaat een goed gesprek met een ouder niet uit de weg.

Ook ben je contactpersoon voor externen, zoals de school en andere organisaties in de buurt. Op deze locatie is er een hechte samenwerking met diverse instanties en de inloopspreekuren.

Dit ben jij:

Je hebt een afgeronde opleiding om in de kinderopvang te mogen werken. Kijk op www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang of jouw diploma geschikt is.  Jouw hart ligt bij de ontwikkeling van de kinderen. Je bent een flexibele, gezellige collega en je bent creatief in het bedenken en uitvoeren van activiteiten voor kinderen van verschillende leeftijden. Je vindt het fijn om samen te werken met je collega’s en overlegt graag. Bij het verdelen van taken stel je je positief op. Het bezit van een 3F certificaat is een eis, een VVE certificaat is een pré.  Onze opvanglocatie is VVE-gecertificeerd. Alle medewerkers van Dirigent hebben een VVE-opleiding (voor- en vroegschoolse educatie) gevolgd of zijn deze aan het volgen.

Wat bieden we jou:

Een veelzijdige, flexibele functie op een uitdagende locatie, met een vast maandsalaris vanaf €2.139,00 bruto per maand aangevuld met vakantiegeld, reiskostenvergoeding, en korting op de zorgverzekering. Heb je al ervaring in de kinderopvang, dan gaan we graag met je in gesprek over een vast contract. Je salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Kinderopvang, gebaseerd op relevante werkervaring. De dagen en uren vullen we in overleg met jou in.

Meer informatie

Voor uitgebreide informatie over deze functie kun je contact opnemen met Menno Vervloet (Directeur) via 06-10745488.

Je CV en motivatie kun je richten aan sollicitatie@sbkinderopvang.nl o.v.v. 'sollicitatie Kindercrèche Dirigent'.