Kindercrèche peuteropvang

Voor peuters van 2 tot 4 jaar

Peuters aan tafel

Op 13 van de 16 Kindercrèche locaties in Tilburg kunnen peuters, van 2 tot 4 jaar van werkende en niet-werkende ouders, terecht voor peuteropvang. Op veel locaties hebben we snel plek voor jouw peuter. 

Bekijk hier welke locatie bij jou in de buurt ligt

Kinderen houden van een uitdaging en die krijgen ze elke dag bij ons. Ze hebben hier de ruimte om alles zelf te ontdekken en uit te vinden. Samen lezen, zingen, knutselen, kleuren leren, tellen, dansen en spelen. Maar ook vriendjes maken en andere vaardigheden zoals tafeldekken, zichzelf aankleden, keuzes maken en leren delen komen aan bod. Zo worden alle peuters zo goed mogelijk voorbereid op de basisschool.

Samen de dag beginnen

Op avontuur met de dieren of auto’s? Of liever even rustig aan tafel zitten met een puzzel? Het is nu wachten op alle andere peuters. Als de groep compleet is, starten we de groep samen op. Spelletjes en activiteiten worden afgewisseld met fruit eten en buiten spelen. Samen delen en plezier maken staan bij ons voorop. We lezen, zingen, knutselen, dansen en leren samen. Ook kan er peutergym op het programma staan. Door elke dag nieuwe dingen te ondernemen, helpen wij bij de ontwikkeling van jouw peuter, want als kinderen spelen, leren ze! Dit doen we in een vertrouwde omgeving, waar jouw kind zich fijn voelt.

Al onze pedagogisch professionals zijn VVE-gecertificeerd. VVE staat voor Voor- en Vroegschoolse Educatie, wat betekent dat we peuters goed begeleiden van de peuteropvang naar de basisschool, en deze stap zo klein mogelijk maken.

Binnen én buitenspelen

Nieuwe dingen ontdekken kan niet alleen binnen. We gaan graag naar buiten, de wijk in. Verbinding met de buurt vinden we belangrijk. We maken kennis met de mensen, de parken en speeltuinen. Voor veel kinderen een bekende plek, zij wonen vaak dicht bij de opvang en kennen de wijk.

Kosten 

Heb je interesse in peuteropvang voor jouw kind(eren)? Dan ben je vast ook benieuwd naar de kosten. Klik hier en bereken het bedrag per maand. Fruit, tussendoortjes, een gezonde lunch en drinken is bij de peuteropvang is gratis. Samen ontdekken we nieuwe smaken!

Vlashof peuteropvang

Geen kind is hetzelfde en ook de locaties van Kindercrèche zijn niet hetzelfde. Plan een rondleiding en stel de vragen die je hebt om erachter de komen of de locatie goed bij jouw peuter past.

Bekijk hier alle peuteropvang locaties van Kindercrèche

Heb je vragen?

De pedagogisch medewerkers van Kindercrèche staan altijd voor je klaar. Zij hebben oog en aandacht voor jouw peuter en kunnen je dan ook goed helpen met vragen over opvang, opvoeding of specifieke vragen over jouw kindje.

Tot snel bij Kindercrèche!