Welkom bij Kindercrèche

Kinderen samen met medewerker

Bij Kindercrèche krijgen baby's, peuters en kleuters spelenderwijs een stevige basis mee in hun ontwikkeling. We bereiden kinderen goed voor op school en hebben aandacht voor taal en leren tellen. Bijvoorbeeld door samen een boekje te lezen of een spelletje te doen waarbij we vormen en kleuren raden. Je vindt onze kinderopvang locaties door heel Tilburg.

Iedereen is welkom

Onze kinderopvang locaties besteden veel aandacht aan het betrekken van mensen die belangrijk zijn voor het kind. Niet alleen papa’s, mama’s maar ook opa’s, oma’s of juist die lieve buurvrouw. Opvoeden doe je samen. En iedereen is welkom, ongeacht kleur, rang of stand. We besteden graag aandacht aan verschillen (en overeenkomsten) tussen kinderen.

Eten met opa
Hummel vriendjes

Jong leert van oud en andersom

We werken met horizontale en/of verticale groepen. In verticale groepen krijgen baby’s alle rust en ruimte, maar kunnen tegelijk heel veel leren van de oudere kinderen. De oudere kinderen leren op hun beurt weer veel van de jongere doordat we ze actief betrekken bij de verzorging en het contact. Bovendien zijn dit groepen waarin broertjes en zusjes samen kunnen spelen.

Meedenken met het gezin

Bij Kindercrèche helpen we ouders graag mee, we kennen onze weg naar extra ondersteuning. We werken bijvoorbeeld samen met school en met het consultatiebureau. Als ouders tegen praktische zaken aan lopen – het aanvragen van de toeslag bijvoorbeeld – dan proberen we daarmee te helpen.

Voor baby's, peuters en schoolkinderen

Je vindt onze kinderopvang in Tilburg Noord, - Zuid, de Reeshof en in de Spoorzone. Baby's zijn van harte welkom op onze kinderdagverblijven. We hebben deze zo ingericht dat je kleintje zich niet alleen snel thuis voelt maar ook dat hij/zij zich goed kan ontwikkelen. Er is alle ruimte om op een veilige en stimulerende manier te leren rollen, kruipen, staan en de eerste stapjes te zetten.

Ook peuters vinden bij ons een heerlijke plek om zichzelf te zijn en zich uit te leven; op een kinderdagverblijf of op een peuteropvang waar ze heerlijk kunnen ontdekken en spelen met leeftijdsgenoten. Dansen en rollenspellen spelen of samen met onze medewerkers de grote leefkeuken in om samen een lekkere maaltijd klaar te maken. Papa en mama mogen dat lekkers natuurlijk ook even proeven straks. 

Schoolkinderen zijn welkom op onze bso's in de Reeshof of in Tilburg Noord. 

Bekijk onze locaties

Vrienden omhelzen

Maak kennis met de wereld.

We vergroten de omgeving van je kind en laten zien hoe leuk het is om met anderen plezier te maken. Zoals met ouderen in het verzorgingshuis.

 Maatschappelijke Kinderopvang

Wij zijn een maatschappelijke kinderopvangorganisatie. Dit betekent dat we de winst die we maken opnieuw investeren in de ontwikkeling van de kinderen. Van alle kinderen, overal waar dat nodig is.

Meer weten?

BMK logo
Investeerder Expertisecentrum Kinderopvang

Wij investeren in Expertisecentrum Kinderopvang. Het Expertisecentrum Kinderopvang werkt in het belang van het zich ontwikkelende kind aan de pedagogische kwaliteit van de kinderopvang. Doel is informatie en kennis verzamelen waarmee pedagogisch professionals zich verder kunnen professionaliseren. 

Expertisecentrum Kinderopvang