Vijf Hoeven

 • Naar buiten
 • Gezonde voeding
 • Samenwerking school
 • Verbinding buurt

Gemiddelde beoordeling:
Kinderdagopvang: 8,3
Peuteropvang: 9,5

Plezier!
 • Kinderdagopvang (0-4 jaar)
 • Peuteropvang (2-4 jaar)

Deze locatie biedt de volgende soorten kinderopvang:

 

Ik groei, jij groeit, wij groeien

We bieden alle kinderen een kansrijke omgeving waar ieder kind zich in zijn eigen tempo kan ontwikkelen van 0-4 jaar. Ons kinderdagdagverblijf is ingericht met verschillende uitdagende en sfeervolle hoeken. Onze ervaren pedagogische professionals zorgen er bovendien voor dat we iedere dag bezig zijn met het vergroten van de belevingswereld van de kinderen.

Sportief en gezond

Bij kinderdagverblijf Vijf Hoeven richten we ons op gezonde voeding en zijn we graag sportief bezig. Lekker buiten spelen, samen bewegen en actieve spelletjes doen. Voor iedere leeftijd een andere uitdaging, zowel op gebied van smaak als motoriek.

Samenwerking met school

We werken bij Vijf Hoeven nauw samen met school. Zo kunnen we zorgen voor een warme overdracht als je kind 4 wordt.

We vinden het vooral belangrijk dat je kind zich bij ons thuis voelt! We hebben gekozen voor een huiselijke, warme sfeer waar je kind zichzelf kan zijn en waar onze medewerkers ieder kind hartelijk zullen ontvangen.

Welkom

Wil je zeker zijn van een plekje, via de knop Aanmelden kun je je kind direct inschrijven. Wil je liever eerst komen kijken? Je bent van harte welkom!

Rondleiding

+ Lees de volledige omschrijving

Neem alvast een kijkje

Treinspel ontdekking Flesvoeding samen in de keuken Fruitkraam Lekker koken Spiegelmoment Voorleesmoment Sport en Spel Zoektocht
Treinspel ontdekking Flesvoeding samen in de keuken Fruitkraam Lekker koken Spiegelmoment Voorleesmoment Sport en Spel Zoektocht

Beoordelingen

KlantOK

Ouders beoordelen de kinderdagopvang van Kindercrèche locatie De Vijf Hoeven met een 8,3 gemiddeld.

8,3

Je kind is al 2 jaar oud, wat gaat de tijd snel! Bij peuteropvang Vijf Hoeven bieden we je kindje de ingrediënten voor een gezond en fijn leven. Want met bewustzijn over goede voeding en bewegen kun je niet vroeg genoeg beginnen.

Ontdekkingstuin

Wij hebben een prachtige ontdekkingstuin waar wij dagelijks veel verblijven. Een bezoekje aan de ontdekkingstuin is voor onze kinderen echt een uitstapje - ze kijken ernaar uit! Spelenderwijs laten we peuters in de tuin kennismaken met alles wat  in de stedelijke natuur groeit en bloeit.

Ook de verbinding met de buurt vinden we belangrijk. Als het lekker weer is, trekken we er samen op uit. We maken kennis met de mensen, de parken en de speeltuinen in de wijk. Wat is het fijn en bijzonder om hier te wonen!

Spelenderwijs ontwikkelen

Bij ons kan je kindje echt kind zijn. Het voorbereiden van de peuters op de overstap naar school verloopt spelenderwijs. Zo stimuleren we je kindje op alle belangrijke ontwikkelingsgebieden. We lezen, we zingen, we knutselen, we dansen, we gymmen en ook basale sociale vaardigheden komen aan bod. We bieden peutergym en we eten met de peuters vers fruit en een gezonde middaghap. Op een natuurlijke, speelse manier ontwikkelt je kindje zich zo tot een kleuter die klaar is voor de rest van zijn leven.

Kennismaken?

Neem contact met ons op voor meer informatie, een kop koffie of thee en een rondleiding!

+ Lees de volledige omschrijving

Neem alvast een kijkje

samenspel Autobaan samen lezen samen lachen sporten bewonderen Vissen samenspel Hoepelen autohoek Samen Hoepelen Belenblaas Bellenblaas
samenspel Autobaan samen lezen samen lachen sporten bewonderen Vissen samenspel Hoepelen autohoek Samen Hoepelen Belenblaas Bellenblaas

Beoordelingen

KlantOK

Ouders beoordelen de peuteropvang van Kindercrèche locatie De Vijf Hoeven met een 9,5 gemiddeld.

9,5

Bijzondere kenmerken

 • Naar buiten
  We maken dagelijks veel gebruik van onze ontdekkingstuin. Kinderen kunnen in onze groene tuin kennis maken met alles in de stedelijke natuur groeit en bloeit. Daar kijken ze echt naar uit!
 • Gezonde voeding
  Gezonde voeding vinden we belangrijk en we zijn graag in beweging! Lekker buiten spelen, samen bewegen en actieve spelletjes doen. Voor iedere leeftijd een andere uitdaging, zowel op gebied van smaak als motoriek.
 • Samenwerking school
  We verbinden ons met de school om de overstap voor naar de basisschool zo klein mogelijk en heel vertrouwd te maken.
 • Verbinding buurt
  De verbinding met de buurt vinden we belangrijk. Als het lekker weer is, trekken we er samen op uit. We maken kennis met de mensen, de parken en de speeltuinen in de wijk. Wat is het fijn en bijzonder om hier te wonen!

Openingstijden

Openingstijden Kinderdagverblijf

Maandag t/m vrijdag        07:30-18:30 uur

Openingstijden Peuteropvang (tijdens schoolweken)

Maandag t/m vrijdag        07:30-13:00 uur

Op nationale feestdagen zijn wij gesloten.

meer informatie

Directeur

Joyce Jorissen
Joyce Jorissen
06-50522541

Waar vind je ons?

H. van Tulderstraat 7
5046 NC Tilburg

Tel: 013-5359038
Openingstijden

Aanmelden

Interesse? Vul eenvoudig het formulier in.

Rekentool

Benieuwd naar de maandelijkse Kosten? Bereken het eenvoudig en snel met onze handige rekentool!