Vijf Hoeven

 • Naar buiten
 • Verbinding buurt
 • Peutergym

Gemiddelde beoordeling:
Peuteropvang: 7

Samen buiten spelen

Je kind is al 2 jaar oud, wat gaat de tijd snel! Bij peutercrèche De Vijf Hoeven bieden we je kindje de ingrediënten voor een gezond en fijn leven. Want met bewustzijn over goede voeding en bewegen kun je niet vroeg genoeg beginnen.

Natuurtuin

Onze buren van basisschool De Vijf Hoeven hebben een prachtige natuurtuin, waar wij gebruik van mogen maken. En dat doen we dan ook graag. Een bezoekje aan de natuurtuin is voor onze kinderen echt een uitstapje - ze kijken ernaar uit! Spelenderwijs laten we peuters in de tuin kennismaken met alles wat  in de stedelijke natuur groeit en bloeit.

Ook de verbinding met de buurt vinden we belangrijk. Als het lekker weer is, trekken we er samen op uit. We maken kennis met de mensen, de parken en de speeltuinen in de wijk. Wat is het fijn en bijzonder om hier te wonen!

Spelenderwijs ontwikkelen

Bij ons kan je kindje echt kind zijn. Het voorbereiden van de peuters op de overstap naar school verloopt spelenderwijs. Zo stimuleren we je kindje op alle belangrijke ontwikkelingsgebieden. We lezen, we zingen, we knutselen, we dansen, we gymmen en ook basale sociale vaardigheden komen aan bod. We bieden peutergym en we eten met de peuters vers fruit en een gezonde middaghap. Op een natuurlijke, speelse manier ontwikkelt je kindje zich zo tot een kleuter die klaar is voor de rest van zijn leven.

Kennismaken?

Neem contact met ons op voor meer informatie, een kop koffie of thee en een rondleiding.

+ Lees de volledige omschrijving

Neem alvast een kijkje

Beoordelingen

KlantOK

11 ouders beoordelen de peuteropvang van Kindercrèche locatie De Vijf Hoeven met een 7 gemiddeld.

7

Bijzondere kenmerken

 • Naar buiten
  We maken regelmatig een uitstapje naar de prachtige tuin van de naastgelegen basisschool, waar de kinderen kennis maken met alles in de stedelijke natuur groeit en bloeit. Daar kijken ze echt naar uit!
 • Verbinding buurt
  De verbinding met de buurt vinden we belangrijk. Als het lekker weer is, trekken we er samen op uit. We maken kennis met de mensen, de parken en de speeltuinen in de wijk. Wat is het fijn en bijzonder om hier te wonen!
 • Peutergym
  Bewegen is fijn en bovendien is het goed voor je lijf. Dat geldt natuurlijk ook voor onze peuters. Met peutergym stimuleren we hun motorische en sociale ontwikkeling.

Openingstijden

Dinsdag      07.30-18.30 uur

Woensdag  07.30-13.00 uur

Vrijdag        07.30-18.30 uur

Op nationale feestdagen zijn wij gesloten.

Meer informatie

Directeur

Joyce Jorissen
Joyce Jorissen
06-50522541

Waar vind je ons?

H. van Tulderstraat 7
5046 NC Tilburg

Tel: 013-5359038
Openingstijden

Aanmelden

Interesse? Vul eenvoudig het formulier in.

Rekentool

Benieuwd naar de maandelijkse Kosten? Bereken het eenvoudig en snel met onze handige rekentool!