Poorten

 • Buitenspelen
 • Samenwerking met de basisschool
 • Sfeervolle locatie
 • Kleinschalig

Gemiddelde beoordeling:
Peuteropvang: 8,4
 

Kindercreche Poorten
 • Peuteropvang (2-4 jaar)
 • BSO (4-13 jaar)

Deze locatie biedt de volgende soorten kinderopvang:

Je kind is al 2 jaar oud, wat gaat dat snel! Er gebeurt veel in dat jonge kinderleven. Bij Poorten werken we samen met maatschappelijke organisaties, zodat we jouw kindje zo goed mogelijk ondersteunen in zijn ontwikkeling.

Kijken naar het kind

Wat heeft jouw kindje nodig en hoe kunnen wij daarbij helpen? Dat is wat bij ons centraal staat. Peuteropvang Poorten zit in een prachtig complex: de oude Hasselt kerk. Dit gebouw delen we met een aantal fijne buren, zoals Contour De Twern en basisschool Cleijn Hasselt. Samen met hen houden we de persoonlijke ontwikkeling van jouw kindje oplettend in de gaten en zorgen we dat de overstap naar de basisschool zo soepel mogelijk verloopt.

Voorbereiden op school

Belangrijk om te weten is dus dat er veel aandacht is voor de ontwikkeling van jouw kindje. Het voorbereiden van de peuters op school en op de rest van hun leven richten we dan ook flexibel in. Zo stimuleren we je kind op alle belangrijke ontwikkelingsgebieden. We lezen, we zingen, we knutselen, we dansen, we gymmen en ook basale sociale vaardigheden komen aan bod. Op een natuurlijke, speelse manier ontwikkelt je kindje zich zo tot een kleuter die klaar is voor de rest van zijn leven.

Naar buiten

Als het even kan, gaan we lekker naar buiten. Dan doen we het liefst elke dag. Tussen de kerk en basisschool Cleijn Hasselt ligt een prachtige ontdekkingstuin waar we je kind laten kennismaken met alles wat in de stedelijke natuur groeit en bloeit.

Ook gaan we regelmatig op bezoek bij de basisschool: daar doen we activiteiten samen met de oudere kinderen, of we eten er samen fruit. Zo maken we alvast nieuwe vriendjes met de kinderen die al naar school gaan. En zit de oudere broer of zus van je kindje op Cleijn Hasselt? Dan is dat ook het moment om elkaar ook eens onder schooltijd te zien. Een leuke verrassing!

Schalmei

Momenteel zit de kinderdagverblijfgroep Schalmei van Sterre kinderopvang Krisj Krasj Kresj bij ons in de kindercreche omdat de locatie Krisj Krasj Kresj verbouwd wordt. In onze mooie verbouwde locatie is plaats genoeg om samen te spelen en ontdekken. 

Kennismaken?

Neem contact met ons op voor meer informatie, een kop koffie of thee en een rondleiding.

+ Lees de volledige omschrijving

Neem alvast een kijkje

Kdv Peuteropvang Peuteropvang Peuteropvang Buitenspelen Peutergroep Hasselt Kerk Peuteropvang Buitenspelen Peuteropvang Buitenspelen Eten Samenwerken Peuteropvang
Kdv Peuteropvang Peuteropvang Peuteropvang Buitenspelen Peutergroep Hasselt Kerk Peuteropvang Buitenspelen Peuteropvang Buitenspelen Eten Samenwerken Peuteropvang

Beoordelingen

KlantOK

Ouders beoordelen de peuteropvang van Kindercrèche locatie Poorten met een 8,4 gemiddeld.

8,4

Maak kennis met onze kleinschalige en knusse bso! Kinderen van 4 tot 13 jaar zijn welkom, waarbij we de focus leggen op het jongere schoolkind. Hiervoor werken we veel samen met basisschool Cleijn Hasselt, waar we ons fijne gebouw mee delen. Ook zullen we veel samen doen met de peutergroepen, zodat kinderen van elkaar kunnen leren.

Bso ruimte

De bso krijgt een speciaal ingerichte ruimte op de ruime zolder. Deze ruimte wordt ingericht als atelier waar kinderen creatief bezig kunnen zijn. Daarnaast wordt het een ruimte waar kinderen samen kunnen spelen, eten, drinken en relaxen. In de middag en in schoolvakanties hebben we ook de peuterruimtes tot onze beschikking.

Naar buiten

Net als bij onze peutergroepen stimuleren we buiten spelen. Als het even kan, gaan we lekker naar buiten. Tussen de kerk en basisschool Cleijn Hasselt ligt een prachtige ontdekkingstuin waar we je kind laten kennismaken met alles wat in de stedelijke natuur groeit en bloeit. We ondernemen allerlei spelactiviteiten en stimuleren de natuurbeleving in onze grote tuin.

Ons programma

We bieden een creatief programma aan op onze kleinschalige bso. We werken regelmatig met thema’s die aansluiten bij school of de wijk. Als we met weinig kinderen zijn kunnen we besluiten om naar een andere bso te gaan om daar te spelen, bijv. Sport-bso Pelikaan waar we mee kunnen doen aan sportactiviteiten. Dit is meestal in vakanties of op studiedagen van school, omdat we de kinderen dan de hele dag opvangen.

Kom langs of meld je direct aan

Benieuwd naar de bso? Kom dan gerust eens langs voor een rondleiding! We laten je graag onze mooie locatie zien. Vul hiervoor ons rondleidingformulier in. Wil je je kind direct aanmelden? Gebruik dan het online aanmeldformulier

+ Lees de volledige omschrijving

Neem alvast een kijkje

Tuin Poorten Kinderen spelen bij poorten binnenruimte poorten buitenruimte poorten
Tuin Poorten Kinderen spelen bij poorten binnenruimte poorten buitenruimte poorten

Bijzondere kenmerken

 • Buitenspelen
  Als het even kan, gaan we lekker naar buiten, het liefst elke dag. In onze prachtige ontdekkingstuin laten we je kind kennismaken met alles wat in de stedelijke natuur groeit en bloeit.
 • Samenwerking met de basisschool
  We doen veel samen met basisschool Cleijn Hasselt. Peuters van de peuteropvang kunnen alvast een kijkje nemen bij de (toekomstige) basisschool, en kinderen van de bso kunnen na schooltijd op een vertrouwde plek ontspannen.
 • Sfeervolle locatie
  Onze locatie is gehuisvest in de oude Hasselt Kerk en onlangs helemaal verbouwd. Het is echt een prachtige locatie voor kinderen om zich te ontwikkelen.
 • Kleinschalig
  We zijn een sfeervolle, knusse, kleinschalige locatie!

Openingstijden

Peutergroep 40 weken per jaar (schoolweken)

maandag: 07.30 - 13.00 uur

dinsdag: 07.30 - 13.00 uur

woensdag: 07.30 - 13.00 uur

donderdag: 07.30 - 13.00 uur

vrijdag: 07.30 - 13.00 uur

 

Bso 52 weken per jaar

maandag: 15.00 - 19.00 uur

dinsdag: 15.00 - 19.00 uur

woensdag: 12.30 - 19.00 uur

donderdag: 15.00 - 19.00 uur

vrijdag: 12.30 - 19.00 uur

 

Tijdens vakanties en schoolvrije dagen is de bso de hele dag geopend.

Op nationale feestdagen zijn wij gesloten.

Meer informatie

Directeur

Directeur Monique
Monique Bolder
06-13978197

Waar vind je ons?

Hasseltstraat 194
5046 LP Tilburg

Tel: 013-4649226
Openingstijden

Aanmelden

Interesse? Vul eenvoudig het formulier in.

Rekentool

Benieuwd naar de maandelijkse kosten? Bereken het eenvoudig en snel met onze handige rekentool!