Poorten

 • Naar buiten
 • Verbinding basisschool
 • Peutergym

Gemiddelde beoordeling:
Peuteropvang: 9,3
 

Samen in de zandbak

Je kind is al 2 jaar oud, wat gaat dat snel! Er gebeurt veel in dat jonge kinderleven. Op peutercrèche De Poorten werken we samen met maatschappelijke organisaties, zodat we jouw kindje zo goed mogelijk ondersteunen in zijn ontwikkeling.

Kijken naar het kind

Wat heeft jouw kindje nodig en hoe kunnen wij daarbij helpen? Dat is wat bij ons centraal staat. Peutercrèche De Poorten zit in een prachtig complex: de oude Hasselt kerk. Dit gebouw delen we met een aantal fijne buren, zoals Contour De Twern en basisschool Cleijn Hasselt. Samen met hen houden we de persoonlijke ontwikkeling van jouw kindje oplettend in de gaten en zorgen we dat de overstap naar de basisschool zo soepel mogelijk verloopt.

Voorbereiden op school

Belangrijk om te weten is dus dat er veel aandacht is voor de ontwikkeling van jouw kindje. Het voorbereiden van de peuters op school en op de rest van hun leven richten we dan ook flexibel in. Zo stimuleren we je kind op alle belangrijke ontwikkelingsgebieden. We lezen, we zingen, we knutselen, we dansen, we gymmen en ook basale sociale vaardigheden komen aan bod. Op een natuurlijke, speelse manier ontwikkelt je kindje zich zo tot een kleuter die klaar is voor de rest van zijn leven.

Naar buiten

Als het even kan, gaan we lekker naar buiten. Dan doen we het liefst elke dag. Tussen de kerk en basisschool Cleijn Hasselt ligt een prachtige ontdekkingstuin waar we je kind laten kennismaken met alles wat in de stedelijke natuur groeit en bloeit.

Ook gaan we regelmatig op bezoek bij de basisschool: daar doen we activiteiten samen met de oudere kinderen, of we eten er samen fruit. Zo maken we alvast nieuwe vriendjes met de kinderen die al naar school gaan. En zit de oudere broer of zus van je kindje op Cleijn Hasselt? Dan is dat ook het moment om elkaar ook eens onder schooltijd te zien. Een leuke verrassing!

Kennismaken?

Neem contact met ons op voor meer informatie, een kop koffie of thee en een rondleiding.

+ Lees de volledige omschrijving

Neem alvast een kijkje

Beoordelingen

KlantOK

4 ouders beoordelen de peuteropvang van Kindercrèche locatie Poorten met een 9,3 gemiddeld.

9,3

Bijzondere kenmerken

 • Naar buiten
  Als het even kan, gaan we lekker naar buiten, het liefst elke dag. In onze prachtige ontdekkingstuin laten we je kind laten kennismaken met alles wat in de stedelijke natuur groeit en bloeit.
 • Verbinding basisschool
  Spelen met de oudere kinderen op basisschool De Cleijne Hasselt, dat doen we regelmatig. Zo maakt je kind alvast nieuwe vriendjes op de grote school, en kan het een oudere broer of zus op school zien. Leuk!
 • Peutergym
  Bewegen is fijn en bovendien is het goed voor je lijf. Dat geldt natuurlijk ook voor onze peuters. Met peutergym stimuleren we hun motorische en sociale ontwikkeling.

Openingstijden

Maandag    07.30-13.00 uur

Woensdag  07.30-13.00 uur

Donderdag 07.30-13.00 uur

Op nationale feestdagen zijn wij gesloten.

Meer informatie

Landelijk registratienummer
 • Peuteropvang: 788318676

Directeur

Ingrid van Asten
Ingrid van Asten
06-13110965

Waar vind je ons?

Hasseltstraat 194
5046 LP Tilburg

Tel: 013-4649226
Openingstijden

Aanmelden

Interesse? Vul eenvoudig het formulier in.

Rekentool

Benieuwd naar de maandelijkse kosten? Bereken het eenvoudig en snel met onze handige rekentool!