Kruispunt

 • Kindgericht
 • Creatief
 • Persoonlijk

Gemiddelde beoordeling:
Peuteropvang: 7,9

peuteropvang Kruispunt

In het buurthuis het Kruispunt aan de Sinopelstraat 1 zit onze peuteropvang. Als onderdeel van het buurthuis, het bruisende middelpunt van de wijk, en de basisschool Antares, hebben we bij Kruispunt alle voorzieningen dichtbij. Dit zorgt voor een kleurrijke en gezellige peuteropvang, waar we werken aan de vroege ontwikkeling van de peuters in de wijk. 

Een uitdagende ruimte voor peuters

Voor de peuters hebben we een mooie en uitdagende ruimte. We werken met verschillende hoeken in de groepsruimtes, in de hal en ook in de buitenruimte. Hierdoor worden de kinderen uitgedaagd om telkens weer iets nieuws te ontdekken. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om zelf te kiezen. Het ene moment wil een kind graag met anderen spelen en soms heeft het ook behoefte aan rust en een eigen plekje.

Samen spelen met leeftijdsgenootjes

De peuteropvang biedt voor kinderen vanaf 2 jaar de kans om te spelen met leeftijdsgenootjes en zich te ontwikkelen tot kinderen die klaar zijn voor de basisschool. We hebben ruimte voor maximaal 16 kinderen op de peutergroep. We werken aan de belangrijkste vaardigheid; het samen spelen. De peuters spelen samen in de hal, buiten en in de groepsruimte.  

Voor- en vroegschoolse educatie

De opvang van de peuters wordt vormgegeven door een methode die gebruikt wordt voor voor- en vroegschoolse educatie, het zogenaamde VVE. Wij gebruiken de methode Uk en Puk, waar de hoofdrol is weggelegd voor de pop Puk. De nadruk ligt op spelen, want van spelen leer je veel. De extra aandacht voor taal en de voorbereiding op het basisonderwijs gebeurt ook spelenderwijs; we leren de peuters vaardigheden om om te kunnen gaan met taal, een dagritme en regels & afspraken die je met elkaar maakt.

Praktijkervaring voor stagiairs

Het Kruispunt is een erkend leerbedrijf. Wij vinden het van groot belang dat studenten op een goede plek praktijkervaring op doen, daarom bieden we per jaar een aantal stageplekken aan voor zowel Mbo- als Hbo-studenten.

Waarom kiezen voor peuteropvang bij Kruispunt?
 • Uitdagende omgeving
 • 2 tot 4 jaar
 • Uitdagende buitenruimte
 • Samen spelen
 • Ontdekken
 • Ontwikkelen van vaardigheden
 • Goede voorbereiding op de basisschool
Contracten:
 • 40 weken Peuteropvang
 
+ Lees de volledige omschrijving

Neem alvast een kijkje

peuteropvang Kruispunt peuteropvang Kruispunt peuteropvang Kruispunt peuteropvang Kruispunt peuteropvang Kruispunt peuteropvang Kruispunt peuteropvang Kruispunt peuteropvang Kruispunt peuteropvang Kruispunt peuteropvang Kruispunt
peuteropvang Kruispunt peuteropvang Kruispunt peuteropvang Kruispunt peuteropvang Kruispunt peuteropvang Kruispunt peuteropvang Kruispunt peuteropvang Kruispunt peuteropvang Kruispunt peuteropvang Kruispunt peuteropvang Kruispunt

Beoordelingen

KlantOK

8 ouders beoordelen de peuteropvang van Kindercrèche locatie Kruispunt met een 7,9 gemiddeld.

7,9

Bijzondere kenmerken

 • Kindgericht
  Wij bieden met onze persoonlijke aandacht een veilige omgeving waar kinderen spelenderwijs kunnen leren van en met elkaar. Wij stellen de behoeften van het kind centraal zodat wij zorg en aandacht op maat kunnen geven.
 • Creatief
  Wij zijn in alle opzichten een kleurrijke locatie met een diversiteit aan activiteiten zoals knutselen, (voor)lezen, dansen, fantasie/rollenspel, kortom; we zijn vooral interactief met kinderen bezig in een smeltkroes van verschillende culturen.
 • Persoonlijk
  In kleine groepjes doen wij dagelijks een activiteit om zo individueel met kinderen bezig te kunnen zijn. Dit bevordert zowel de sociale- als de spraak/taalontwikkeling tussen de kinderen onderling en met de pedagogisch medewerker.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag         08:45-14:15 uur

Tijdens schoolvakanties en op nationale feestdagen zijn wij gesloten.

Meer informatie

Directeur

Geesje Siemons
Geesje Siemons
06-45806439

Waar vind je ons?

Sabelhof 12
5044 JR Tilburg

Tel: 013-7440136
Openingstijden

Bereken je maandelijkse kosten

Met onze handige rekentool weet je binnen een paar stappen hoeveel je per maand gaat betalen. 

Aanmelden

Wil je je kind aanmelden bij onze locatie? Wat leuk! Aanmelden kan via onderstaande button: