Huub

 • Fantasierijk
 • Huiselijk
 • Multicultureel

Gemiddelde beoordeling:
Peuteropvang: 9,5

Peuteropvang Huub

Locatie Huub gaat verhuizen

Huub komt in beweging! Samen met de kinderen en alle vertrouwde medewerkers verhuizen we vanaf 1 januari 2022 naar een mooie ruimte in sportschool Club Pellikaan (adres: Rueckertbaan 219, 5042 AE Tilburg). Hier starten we een nieuw concept: peutersport. We maken gebruik van diverse faciliteiten van de sportschool en kunnen dus samen met de peuters lekker gaan klimmen, klauteren, rennen, met ballen spelen en bewegen op muziek!

Interesse? Kom dan gerust eens langs, vraag hier een rondleiding aan! Voor meer informatie mag je natuurlijk ook altijd bellen met directeur Ingrid van Asten via 06-13110965 of een mailtje sturen via het contactformulier.

 

Huub

In basisschool Sint Hubertus vindt u onze peuteropvang. Als onderdeel van de school, de ontmoetingsplaats in de wijk, hebben we bij Huub veel expertise in huis. Dit zorgt voor een kleurrijke en gezellige peuteropvang, waar we werken aan de vroege ontwikkeling van de peuters in de wijk. 

Voor de peuters hebben we een uitdagende ruimte, met de mogelijkheid om gebruik te maken van onze eigen buitenruimte op het schoolplein. Hierdoor is de verbinding met de kinderen van school al vroeg gemaakt. 

Verschillende ruimtes

Er zijn verschillende hoeken in de groepsruimtes, in de hal en ook in de buitenruimte. Op deze manier worden de kinderen uitgedaagd om telkens weer iets nieuws te ontdekken. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om zelf te kiezen. Het ene moment wil een kind graag met anderen spelen en soms heeft het ook behoefte aan rust en een eigen plekje.

Spelen met leeftijdsgenootjes

De peuteropvang biedt voor kinderen vanaf 2 jaar de kans om te spelen met leeftijdsgenootjes en zich te ontwikkelen tot kinderen die klaar zijn voor de basisschool. We hebben ruimte voor maximaal 16 kinderen op de peutergroep. We werken aan de belangrijkste vaardigheid; het samen spelen. De peuters spelen samen in de hal, buiten en in de groepsruimte. 

Een goede voorbereiding op de basisschool

De opvang van de peuters wordt vormgegeven door een methode die gebruikt wordt voor voor- en vroegschoolse educatie, het zogenaamde VVE. Wij gebruiken de methode Uk en Puk, met pop Puk in de hoofdrol. De nadruk ligt op spelen, want van spelen leer je veel. De extra aandacht voor taal en de voorbereiding op het basisonderwijs gebeurt ook spelenderwijs; we leren de peuters vaardigheden om om te kunnen gaan met taal, een dagritme, en regels & afspraken die je met elkaar maakt.

Stageplekken

Huub is onderdeel van Rendierhof B.V. en daarmee een erkend leerbedrijf. We bieden per jaar een aantal stageplekken aan voor zowel Mbo- als Hbo-studenten. Wij vinden het van groot belang dat studenten op een goede plek praktijkervaring op doen.:

 • Uitdagende omgeving
 • 2 tot 4 jaar
 • Uitdagende buitenruimte
 • Samen spelen
 • Ontdekken
 • Ontwikkelen van vaardigheden
 • Goede voorbereiding op de basisschool

Contracten:

 • 40 weken Peuteropvang
 
+ Lees de volledige omschrijving

Neem alvast een kijkje

Beoordelingen

KlantOK

2 ouders beoordelen de peuteropvang van Kindercrèche locatie Huub met een 9,5 gemiddeld.

9,5

Bijzondere kenmerken

 • Fantasierijk
  Ontdekken en beleven is belangrijk. Kinderen krijgen bij ons veel ruimte om nieuwe ervaringen op te doen, op hun eigen niveau en in hun eigen tempo.
 • Huiselijk
  In een veilige en gezellige omgeving bieden we de kinderen het gevoel dat we het verlengde van thuis zijn. Met elkaar spelen staat op nummer 1 en dat is heel leerzaam!
 • Multicultureel
  Wij zijn in alle opzichten een kleurrijke locatie met een diversiteit aan activiteiten zoals knutselen, (voor)lezen, dansen, fantasie/rollenspel, kortom; we zijn vooral interactief met kinderen bezig in een smeltkroes van verschillende culturen.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag         08:45-14:15 uur

Tijdens schoolvakanties en op nationale feestdagen zijn wij gesloten.

Meer informatie

Landelijk registratienummer
 • Peuteropvang: 399973813

Directeur

Ingrid van Asten
Ingrid van Asten
06-13110965

Waar vind je ons?

Jagerslaan 55
5042 LJ Tilburg

Tel: 013-4690562
Openingstijden

Aanmelden

Interesse? Vul eenvoudig het aanmeldformulier in.