Kindercrèche Dirigent

Kinderopvang & peuteropvang

Gelegen in het zuiden van de wijk Stokhasselt is de Dirigent een locatie met 3 groepen. Gelegen in Multifunctionele Accommodatie de Dirigent zijn alle wijkvoorzieningen bij elkaar gelegen. Op de locatie Dirigent bieden we kinderopvang (0-4 jaar) en peuteropvang (2-4 jaar). Ouders kunnen zodoende de opvang van hun jonge kind combineren met werk, maar ook met het ophalen van oudere broertjes of zusjes.

Kinderen komen vooral uit de omliggende straten en gaan vaak ook naar een van de twee basisscholen die ook onderdeel uitmaken van de MFA. Ook de activiteiten die plaatsvinden in de MFA worden door ouders vaak bezocht en maken de Dirigent tot een echte wijkvoorziening. Dirigent is VVE gecertificeerd en werkt met programma Uk en Puk.

Let op! vanaf 1 maart 2019 openen wij de groep 0-4 jaar op locatie Dirigent! U kunt uw interesse hiervoor al kenbaar maken middels het contactformulier of aanmeldformulier op de website.

 

Spreekuren:

Binnen Kindercreche hebben wij wekelijkse spreekuren zodat ouders makkelijk en laagdrempelig met hun vragen terecht kunnen bij de directie. De spreekuren vinden plaats op de volgende momenten:

 

 

Locatiekenmerken

  • Contractsoort: 52 weken, 40 weken en Halve dagen (kdv)
  • Openingstijden: 07:30 tot 18:30 (kdv)
  • Groepsindeling: 0 tot 4 jaar in één groep en Aparte baby- of peutergroep
  • Ligging: In/nabij basisschool
  • Visie/werkwijze: Samenwerking met school/andere professionals, Familie en omgeving centraal, Spelen en ontdekken met toekomstige klasgenootjes en VVE (voor- en vroegschoolse educatie)
  • Voeding en verzorging: Fruit, tussendoortjes, lunch en drinken inbegrepen en Luiers inbegrepen
  • Samenwerkingspartners: Basisschool, Consultatiebureau en Culturele instanties