Kinderopvang Spoorzone Tilburg

Kinderopvang in hartje Tilburg

Kinderdagverblijf Kindercrèche Spoorzone ligt in het centrum van Tilburg, op de kruising Gasthuisring - Burgemeester Brokxlaan in de Tilburgse Spoorzone. Onze kinderopvang is gevestigd op de begane grond van een nieuw woon- en zorgcomplex. Het Centraal Station ligt op loopafstand. We zijn dus goed bereikbaar en daarmee ideaal voor ouders die wonen/werken in het centrum of in de wijken aan de Noordkant van het station.

Niet zomaar kinderopvang

We bieden niet zomaar kinderopvang; we zijn een familiecrèche. Broertjes en zusjes spelen samen in de groep en we besteden veel aandacht aan de persoonlijke wereld van uw kind. Zo kijken we regelmatig naar familiefoto's en praten daar met uw kind over. We besteden ook veel aandacht aan belangrijke dagelijkse gebeurtenissen. Zo koken we regelmatig lekkere dingen, bijvoorbeeld een pastagerecht, waarbij de kinderen allemaal meehelpen en daarna lekker mee mogen smullen. Als er wat over is mag u ook proeven aan het einde van de dag. 

Kleine baby's zijn een wonder

In ons kinderdagverblijf spelen alle leeftijden samen in de groep, maar hebben wel hun eigen plekjes. Kleine baby's vinden we nog elke dag een wondertje en worden door ons op handen gedragen. We knuffelen, praten en zingen veel met ze en betrekken ze bij de ouderen. Dat vinden ze prachtig!
Net als u genieten we ervan als uw kind iets nieuws leert. Bijvoorbeeld de eerste stapjes of woordjes.

We maken contact

We maken contact met de kinderen door vaak op gelijke hoogte met ze te zijn. Kijk dus niet vreemd op als je ons op de grond ziet liggen tussen de kinderen.

Kopje koffie?

Een webpagina is altijd te kort, we willen u zoveel vertellen. Komt u gerust een kopje koffie drinken met uw kindje of bolle buik, dan vertellen we u alles wat u wilt weten en geven u een rondleiding door het kinderdagverblijf.

 

Locatiekenmerken

  • Contractsoort: 52 weken, 40 weken en Flexibele dagen
  • Openingstijden: 07:00 tot 19:00 (kdv)
  • Groepsindeling: 0 tot 4 jaar in één groep
  • Visie/werkwijze: Familie en omgeving centraal
  • Natuur: Ontdektuin
  • Voeding en verzorging: Fruit, tussendoortjes, lunch en drinken inbegrepen, Extra aandacht voor verantwoorde voeding, Samen koken en Luiers inbegrepen
  • Speciaal voor peuters: Peutergym, Interactief voorlezen, Op bezoek bij senioren en Samen koken