BSO Bibit

Spelen staat voorop

Welkom bij BSO Bibit

Zowel bassischool Bibit als bso Bibit zijn gevestigd onder één dak. Dit is een vertrouwde plek voor de kinderen. Hier kunnen zij gemakkelijk vanuit school binnenwandelen bij de bso.

Spelen staat voorop

Bij bso Bibit kan uw kind naar hartenlust spelen. Er zijn verschillende ruimtes waar kinderen alleen of in kleine groepen kunnen spelen of kletsen. Ook buiten is er volop speelgelegenheid. Creatief bezig zijn, wegdromen met een boek, samen spelen met andere kinderen of even tijd voor jezelf. Bij ons staat het spelen en plezier hebben voorop. Wij vinden het belangrijk dat uw kind zich bij ons thuis voelt. Het is de vrije tijd van uw kind, dus het mag zelf bepalen wat het wil doen. Daarnaast bieden we activiteiten aan die speciaal zijn afgestemd op de leeftijd 4 t/m 12 jaar.

In ieder kind schuilt een kunstenaar

Als je even rondloopt op bso Bibit is het al snel duidelijk: hier wordt Kunst gemaakt! Ja, met een hoofdletter K. Kunst en cultuur speelt een belangrijke rol, zowel op school als op de bso. Wij werken hierin dan ook intensief samen. Uiteraard gaan kinderen ook zelf aan de slag met allerlei materialen. Zo kunnen zij ervaren hoe leuk het is om iets met aandacht te maken.

Kortom, onze prachtige locatie biedt volop mogelijkheden. Kom gerust eens kijken!

campuslabelrgb.jpg

 

 

 

Locatiekenmerken

  • Contractsoort: 52 weken, 40 weken en 12 weken (bso)
  • Openingstijden: Naschoolse opvang (tot 19:00), Voorschoolse opvang (vanaf 07:00) en Voorschoolse opvang (vanaf 07:30)
  • Ligging: In/nabij basisschool en Vlakbij park
  • Visie/werkwijze: Samenwerking met school/andere professionals
  • Cultuur/expressie: Schilderen
  • Voeding en verzorging: Fruit, tussendoortjes, lunch en drinken inbegrepen
  • Samenwerkingspartners: Basisschool