Kindercrèche

Bij ons is leren kinderspel

Kindercreche kinderopvang Tilburg

Zoek een locatie in je buurt

Bij Kindercrèche leren we elke dag aan de hand van dagelijkse dingen die we kennen van thuis. Zo leren we de kleuren en vormen van het fruit, terwijl we lekker samen aan het eten zijn! Kindercrèche is een plek waar we kinderen voorbereiden op school, ook als kinderen net even wat extra's nodig hebben weten we onze weg te vinden. En natuurlijk is Kindercrèche een leuke plek waar kinderen samen spelen en andere kinderen uit de buurt ontmoeten.

 

Samen lezen Hummels blokken
Hoge toren maken

Leren is kinderspel!

Bij Kindercrèche bereid je je kind voor op de basisschool. We laten je kind spelenderwijs kennismaken met letters en cijfers.

Hummels Stevige Basis

Stampen met je voeten

We leren kinderen gevoelens te uiten, dit hoort bij de stevige basis die ze nodig hebben in hun ontwikkeling van peuter naar kleuter.

Hummels vriendjes

We maken een kringetje

Bij ons ontmoet je kind andere kinderen uit de buurt, ze kunnen samen spelen en vriendjes maken.

Hummel vergrootglas

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet

Bij ons leren kinderen elke dag aan de hand van dagelijkse dingen die ze kennen van thuis.

Veelgestelde vragen over het coronavirus & kinderopvang

Alle locaties van Kindercrèche (kinderdagverblijf, peuteropvang en bso) zijn weer volledig geopend voor alle kinderen. Wel gelden er nog bepaalde maatregelen. Via de directeur van jouw locatie wordt je op de hoogte gehouden van de actuele situatie & maatregelen. 

We begrijpen dat je eventueel vragen hebt. Wij werken samen met Servicebureau Kinderopvang. Zij beantwoorden op hun website veelgestelde vragen over het coronavirus en kinderopvang

coronavirus

Beoordelingen Kindercrèche

KlantOK

268 ouders beoordelen de locaties van Kindercrèche met een 8,3 gemiddeld.

8,3