Kindercrèche

Bij ons is leren kinderspel

Kindercreche kinderopvang Tilburg

Zoek een locatie in je buurt

Kinderdagverblijf, peuteropvang en BSO in Tilburg

Bij Kindercrèche leren we elke dag aan de hand van dagelijkse dingen die we kennen van thuis. Zo leren we de kleuren en vormen van het fruit, terwijl we lekker samen aan het eten zijn! Kindercrèche is een plek waar we kinderen voorbereiden op school, ook als kinderen net even wat extra's nodig hebben weten we onze weg te vinden. En natuurlijk is Kindercrèche een leuke plek waar kinderen samen spelen en andere kinderen uit de buurt ontmoeten. Ben je op zoek naar kinderopvang in Tilburg en wil je echt ervaren of een locatie bij je past? Vraag dan een rondleiding aan. Tijdens een rondleiding neem je een kijkje in de verschillende groepen en stel je alle vragen die je hebt. We beantwoorden ze graag!

Samen lezen
Hummels blokken
Hoge toren maken

Leren is kinderspel!

Bij Kindercrèche bereid je je kind voor op de basisschool. We laten kinderen spelenderwijs kennismaken met letters en cijfers. Zo krijgen ze een stevige basis mee in hun ontwikkeling. Ook peuters en kinderen op de BSO vinden bij ons een heerlijke plek om zichzelf te zijn en zich uit te leven. Je vindt onze kinderopvanglocaties in Tilburg Noord, Tilburg Zuid, de Reeshof en in de Spoorzone. 

 

Hummels stevige basis

Stampen met je voeten

We leren kinderen gevoelens te uiten, dit hoort bij de stevige basis die ze nodig hebben in hun ontwikkeling van peuter naar kleuter.

Hummels vriendjes

We maken een kringetje

Bij ons ontmoet je kind andere kinderen uit de buurt, ze kunnen samen spelen en vriendjes maken.

Hummel vergrootglas

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet

Bij ons leren kinderen elke dag aan de hand van dagelijkse dingen die ze kennen van thuis.

Beoordelingen Kindercrèche

KlantOK

257 ouders beoordelen de locaties van Kindercrèche met een 8,2 gemiddeld.

8,2